The Other Aux Switch on the front panel

General discussions related to the Altair 8800 Clone

The Other Aux Switch on the front panel

Postby Drunkle » March 7th, 2015, 10:12 pm

After spending some quality time looking under the cover of my new Altair 8800 Clone, I noted that the second AUX switch labeled S9 is connected only to an empty connector location labeled J6. I am thinking of populating this connector and using the second AUX switch for a fun little project which, if all goes as planned, I will share with you all later on this forum. So is there any future plan for the use of the second AUX switch (S9)? Will there be any issues with me populating J6 with a connector and using it?
Drunkle
 
Posts: 27
Joined: February 12th, 2015, 12:05 am
Location: Circle Pines, MN

Re: The Other Aux Switch on the front panel

Postby AltairClone » March 7th, 2015, 10:43 pm

No "Altair" plans for the right Aux switch. I figured someone might want to use right Aux and J6 as a power and/or reset jumper for a PC motherboard, for example.

Mike
AltairClone
Site Admin
 
Posts: 421
Joined: April 5th, 2013, 10:55 am

Re: The Other Aux Switch on the front panel

Postby Drunkle » March 7th, 2015, 11:45 pm

Also any plans for the extra holes in the bottom of the case? Looks like they are for an ATX mother board?
Drunkle
 
Posts: 27
Joined: February 12th, 2015, 12:05 am
Location: Circle Pines, MN

Re: The Other Aux Switch on the front panel

Postby Synoptic » March 8th, 2015, 10:20 am

I'm using the AX2 switch to power=up an internal pc inside. search the forum, I think I posted some pics.
Synoptic
 
Posts: 36
Joined: February 28th, 2014, 2:15 pm


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron